Förbättringar på gång

Nu finns det flera förbättringar som tar form.

Fixa servo problemet

Som steg 4.1 har nu lagts till instruktioner på ett sätt att komma runt problemet som finns med att nuvarande versionen av Gigglebot inte klarar av den typen av servo som används i Robbit. Lösningen innebär en liten sladd som ska lödas in på roboten.

Bättre servo arm

En ny modell av servo armen har laddats upp. Denna version kräver inte längre att man har fått precis rätt typ av svart plast arm levererad med servot. Nu är det 3D utskriften som fäster sig direkt på servot istället. Modellen finns att hämta från thingiverse. Instruktioner på hur man bygger ihop armen kommer att uppdateras snart, men du kanske kan lista ut hur man gör redan nu.

Uppkopplings buggen

Vi har satt igång med att fixa den outhärdliga buggen som gör att det ofta inte går att koppla upp sig från webbsidan till appen. En del förbättringar har gjorts, och testas nu. En uppdatering av appen följer snart.

Robbit familjen växer

Medans utvecklingen fortsätter kan vi berätta att det i dagsläget finns 8 stycken Robbitar byggda som rör sig i olika skolmiljöer i Sverige. Vi är jätte taggade att använda erfarenheterna till att förbättra Robbit ännu mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.